sunnuntai 7. elokuuta 2016

P*skarteluhaaste #326

P*skiksesta löytyi ihana inspiraatiokuva. Mua heti innoitti ilmapallojen punaiset sävyt. En löytänyt mitään pyöräleimasinta tai kuvaa enkä oikeen inspiroivaa ilmapalloakaan joten nappasin korista kukat korttiin. Tausta on tehty sabluunalla jonka leikkasin asetaattikalvosta. Tuputtelin sen läpi Distress inkejä, väreinä olivat festive berries, worn lipstick ja spun sugar. Kukka on Penny Blackin leimasin ja se on väritetty copiceilla. Happy tekstin tein kohojauheella ja siitä tulikin aika suttuinen :/ Vinkkejä, mikä auttaisi ettei kohojauhe tartu kaikkialle?


Copicit: R29, 27, 24, 22 ja 20.

Kuva täältä

8 kommenttia:

 1. On olemassa sellaisia tyynyjä, joilla pinta pyyhkäistään jotta kohojauhe ei tartu (poistaa pinnasta staattisen sähkön). Mulla on, mutta harvemmin käytän. Tulee vaan pensselillä pyyhittyä ylimääräisiä pois. Sekin tietty vaikuttaam onko taustan Distress musteet kunnolla kuivia, muutenhan niihin tarttuu. Upeat nuo viivat, hienosti olet saanut värisävyt vaihtumaan vaiheittain :)

  VastaaPoista
 2. Se antistaattinen tyyny mulla onkin, mutta en koe että se parantaisi asiaa yhtään. Muutaman version noita pohjia saikin tehdä ennen kuin lopputulos miellytti :)

  VastaaPoista
 3. Voisiko kohojauheen koostumuksesta löytyä syyllinen? Extra finen olen todennut ainoaksi kunnolla toimivaksi tekstien kanssa tai muiden, joissa pieniä yksityiskohtia.

  VastaaPoista
 4. Kaunis kortti! Ja mun mielestä tuo tekstin rosoisuus sopii tähän? Tuo vähän niinkuin särmää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva kuulla, että sopii :) ei se niin vakavaa ole.

   Poista
 5. todella upea kortti!! =)
  komppaan kaikkia edellä olevia kommentteja embossauksen suhteen...mutta kyllä sitä antistaattista tyynyä ihan oikeasti kannattaa käyttää jos sellainen on...itselläkin se pitkään laatikossa oli käyttämättömänä, mutta nykyään käytän paljon ja eritoten mustan kohojauheen kanssa...toki sekään ei auta jos distress inkeillä mustetettu pohja ei ole ihan aikuisten oikeasti kuiva...yksi iso tekijä on myös jauheen valmistajalla...itse en tykkää ollenkaan esim. rangerin mustasta jauheesta, joka on tarttuu joka paikkaan, myös se extrafine... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä :) täytyy kokeilla jotain muuta valmistajaa. Tuo kohojauhe tuntuukin hieman tahmealta ja siellä on sellaisia möykkyjä.

   Poista